Steinkjerfestivalen Restart nesten utsolgt

Etter kun få dager med billettsalg, er så godt som alle de 2.000 billettene revet bort. Svein Bjørge håper å finne løsning for å slippe inn flere.

Festivalsjef Svein Bjørge Festivalsjef Svein Bjørge Foto: ØYVIND BONES

Festivalen, som går av stabelen i september, opplever en respons som er langt over det forventede. Kun 300 av 2000 festivalpass er igjen, få dager etter at de første billettene ble lagt ut for salg.

– Spesielt hyggelig er det at næringslivet har kastet seg rundt, og flere bedrifter tar med alle sine ansatte på festival, skriver de i en pressemelding.

Håper på 3.000

— Vi selger kun 2000 festivalpass nå, inntil vi vet mer om de restriksjonene som vil gjelde i september. Vi rigger til å ta i mot 3000, men det gjenstår å se om vi kan åpne for salg av de siste 1000. Så skal man være sikret å få med seg festivalen, bør man ikke vente lengre nå, sier festivalgeneral Svein Bjørge.

OnklP & De Fjerne Slektningene, Stage Dolls, SKAAR og Vømmølbasen med Hans Rotmo er av hovedtrekkplasterne på Steinkjerfestivalen Restart. Ellers blir det mulig å oppleve Erlend Ropstad, Unni Wilhelmsen, Pånnivågn og Ylva fra The Stream.

Billetter finner man for øvrig på: https://bit.ly/steinkjerfestival_restart