«Farmen»-Daniel er ikke lenger singel

Daniel Viem fra Steinkjer var en av deltakerne i fjorårets sesong av TV-programmet «Farmen». Ett år etter deltakelsen er den populære trønderen ikke lenger singel.

Steinkjerbyggen Daniel Viem Årdal er ikke lenger singel. Steinkjerbyggen Daniel Viem Årdal er ikke lenger singel. Foto: Tea Eline Skarpjordet

Steinkjerbyggen Daniel Viem Årdal gjorde seg bemerket da han deltok i reality-programmet. Med sterke meninger og skarpe utsagn fikk han både venner og uvenner i løpet av oppholdet på gården.

– Jeg har lenge hatt lyst til å delta på Farmen, og har meldt meg på hele tre ganger tidligere. I år hadde jeg egentlig ikke tenkt noe på det, men da var det mamma som meldte på oss begge. Jeg var der for min egen del, og når jeg først fikk være med skulle jeg være med for å vinne, fortalte han til Steinkjer24 i november.

Til slutt endte han opp på en andreplass.

– Har det veldig fint med ei

Inne på gården kunne han avsløre at han hadde en romanse gående hjemme, noe som kom fram da deltakerne mottok brev fra sine nærmeste i en av episodene. Steinkjerbyggen omtalte avsenderen av brevet som «sin kjære», men kunne en stund etter deltakelsen avsløre at han hadde blitt singel.

Nå ser det derimot ut som om lykken har snudd.

Det er dagbladet som melder at den tidligere farmen-deltakeren ikke lenger er singel.

– Jeg har det veldig fint med ei, uttaler Viem Årdal til dagbladet.

– Betyr det at du har fått deg kjæreste?

– Jeg er opptatt. Ikke singel, understreker trønderen, uten å ville utdype ytterligere.

Dette bildet finner man på Daniel Viem Årdal sin Instagram-profil, av ei jente i solnedgang. Foto: Privat