Rockeulven er den mestselgede oppsetningen Bagabu UL har hatt, opplyser ungdomslaget i en pressemelding.

– Det er styggartig, det har kokt både på scenen og i publikum, forteller Vegard Moen og Sindre Rønning, som har regissert de 59 barna og ungdommene.

foto
Sindre Rønning (t.h) og Vegard Moen (t.v.) regisserer forestillingen. Foto: Dan-Erik Aggvin

Jungelboken, som ble satt opp for fire år siden, solgte i overkant av 850 billetter. Allerede før den siste forestillingen nå til helga har Rockeulven slått rekorden og solgt snart 950 billetter.

Pandemiutfordringer

Oppkjøringen til forestillingene var preget av pandemien. Så langt har det bare vært én forestilling med alle 59 aktører til stede.

– De har tatt det på strak arm, og overtatt replikkene til de som har vært borte. På et par av forestillingene har produksjonslederen lest replikkene til de som har ligget hjemme med korona også, uten at noen har merket det, sier Moen.

Dagen før premieren gikk kapellmesteren ned for telling, og Frank Tønne stilte som ny kapellmester på under et døgn. Dugnadsforeldrene har også stilt opp i en rekke oppgaver.

– Dugnadsånden i Bagabu er virkelig noe for seg selv. Det er ikke mange andre steder jeg har opplevd at foreldre tar kontakt og spør om de kan få flere oppgaver enn de de allerede har blitt tildelt, sier Rønning.

– Det blir rart

Den siste forestillingen spilles nå til helga, før ungdomslaget setter strek for Rockeulven.

– Det blir rart både for aktørene, alle oss i Bagabu og alle foreldrene som har holdt på med Rockeulven siden de første øvingene i september, sier Moen.

– Nå gleder vi oss til en siste heidundrende forestilling i helga, og begynner planleggingen av en ny oppsetning til høsten.