Sist oppdatert:

Vilde Melgård og Jens Petter Olsen, omkranset av Hannah Musum Hindberg (f.v.), Hallgeir Modell, Sebastian Hveding Trana og Silje Myrmeln Stura. Foto: Leif Arne Holme

– Det er tidenes største oppsetning. En kjempestor rockmusikal med mye dans, sang og veldig mye folk på scenen, sier produksjonsleder, Jan Ove Fladmark.

Paul Ottar Haga har regien

Det er hentet inn betydelig profesjonell hjelp, for å gi forestillingen kvaliteten man etterstreber. Regissør er Paul Ottar Haga og koreografien er av Mari Angell-Petersen Grønnesby . I tillegg bidrar Heidi Melgård som sanginstruktør og Andreas Melgård er kapellmester.

Produksjonssjef Jan Ove Fladmark sier at dette blir den største oppsetningen i teaterlagets historie. Foto: Leif Arne Holme

14. januar blir premieren, og produksjonsleder Jan Ove Fladmark lover en forestilling av den spektakulære sorten.

– Det er hemmelig hvordan det blir, men det skal bli en hel del omlegning og bygging. Det kommer til å ligne på Sunset Strip, når vi er ferdige, sier Fladmark.

Sigrid Schiefloe (f.v.), June Elisabeth Klevengen, Adrian Lyng Malmo og Karen Ingeborg Moe er blant fjesene som figurerer. Foto: Leif Arne Holme

– Det blir band på scenen, med dans rundt, så det blir skikkelig liv på scenen, lover han.

Selv er han kjempespent på hvordan det blir.

– Jeg kan love at det blir artig. Det er mye kjent musikk – låter fra 80-tallet. Jeg tror både gamle og unge vil trives med denne forestillinga.

Vilde Melgård og Jens Petter Olsen får fremtredende roller i musikalen. Foto: Leif Arne Holme

– For dem på min alder, blir det en mengde kjente sanger fra barndommen. De unge får virkelig utfolde seg på scenen.

Med en snittalder på rundt 20 år, blir det virkelig en ungdommelig skuespillertropp. Fladmark er storfornøyd med at interessen er så stor blant de yngste.

Inderøyningene Erlend Magnus Haga (t.v.) og Sindre Rønning figurerer. Foto: Leif Arne Holme

– Jeg synes det er veldig inspirerende at så mange unge er med. Det er veldig mange ungdommer som har meldt seg.

Premieren blir 14. januar, som er 100-årsdagen til Sparbu Teaterlag.

Her er et utvalg av rollelisten

Publisert: Sist oppdatert: