Sist oppdatert:

Torsdagen begynner svært lugnt. Stage Dolls- og Kids-gitarist Torstein Flakne drar i gang festivalen med en artistprat klokka 17.30, for senere å spille solokonsert i Steinkjer kirke kl. 20.00. Jeg tror jeg kan garantere en totalt annen utgave av en del av hans kjente hits.

Klokka 19.30 tar Finn Bjelke sitt berømte radioprogram til Storsalen for en Popquiz live, for dem som vil blamere med opparbeidet detaljkunnskap de ellers aldri får brukt.

Torstein Flakne dukker opp både for artistprat, kirkekonsert og sammen med Stage Dolls, under Steinkjerfestivalen Restart. Foto: MORTEN ANTONSEN

Mange har ventet spent på å få et gjensyn med Pånnivågn, og torsdag 21.30 vil dette skje på Klubbscenen. Pånnivågn slapp for øvrig låtene «Dødsforakt» og «Jærv» tidlig denne sommeren, etter at Follafoss- og Beitstad-rockerne hadde fått unnagjort sitt femårige sølibat fra scenen.

For alle med forkjærlighet for AC/DC, Guns’n’Roses og Mötley Crüe, vil Prospect fra Verdal nok falle i smak. Bandet ga i 2019 ut albumet «Rock’n’roll Beats & Electric Guitars», som ble hedret med en topp-ti-plassering på Sleaze Roxx’ «Årets beste»-liste. Bandet har turnert både Norge og Øst-Europa, og leverte våren 2020 en livestream-konsert med over 14.000 tilskuere.

Pånnivågn vender tilbake, etter fem års pause.

Publisert: Sist oppdatert: