Polaris Media har nemlig inngått avtale med Det frivillige Skyttervesen om streaming av stevnet. Dette er første gang Landsskytterstevnet innendørs blir arrangert.

– Å få ta del i startskuddet for et slikt stevne er veldig artig. Med interessen for skyting som er i vårt dekningsområde håper jeg dette vil treffe midt i blinken hos mange av våre lesere, slik at det blir en god samling både på og utenfor skytterbanen, sier sjefredaktør Lorns Bjerkan i Steinkjer24.

Stor produksjon

I samarbeid med arrangøren vil Polaris Media sende direkte fra stevnet i Stjørdalshallen gjennom hele helgen, med studio, ekspertkommentator, reportere, innslag og intervjuer. Sendingene vil streames hos Steinkjer24, i tillegg til Polaris Medias andre nettaviser.

Første helga i februar skal nær 2000 skyttere fra hele landet samles i Stjørdalshallen til historiens første innendørs Landsskytterstevne. Foto: Runar Sørensen / Det frivillige Skyttervesen

– Dette er jeg sikker på at vil sitte som ei kule. Nå er det bare å pusse linsene og lade opp før det fyrer løs med en forrykende helg i begynnelsen av februar, sier Bjerkan som tar sikte på en kruttsterk produksjon.

2000 skyttere samles

Nær 2000 skyttere fra hele landet vil møtes til konkurranseskyting og finaler, både individuelt og lagskyting.

– Vi gleder oss til å kunne vise landsskytterstevnet for våre abonnenter i Norge. Vi tror denne sporten og konkurranseformen vil «treffe» våre lesere fra Alta i nord til Lindesnes i sør, sier Stig Vågnes, prosjektleder i Polaris Media Streamsenter.

Det frivillige Skyttervesen lover et spennende konsept med fart og spenning.

– Målet for stevnet foruten at det skal være et breddestevne, er at dette også skal gi organisasjonen oppmerksomhet som et LS utendørs. Attraktive skyteøvelser og medievennlige finaler skal slik vise spenningen med DFS-skytingen til publikum. Her er avtalen med Polaris Media viktig i tillegg til at vi også har en profesjonell arenaproduksjon som viser 50 skyttere i aksjon samtidig fra morgen til kveld på stevnedagene. Skytterne med familier gleder seg stort til denne historiske begivenheten hvor vinnerne får tittelen «Landsmester», sier kommunikasjonssjef Terje Vestvik i DFS.