Andre påskedag starter lokalfotballen for fullt.

Steinkjer24 kommer denne sesongen til å streame kamper fra 5. og 6. divisjon hos mennene og 3. og 4. divisjon hos kvinnene.

– Vi skal være den superlokale avisa som er tettest på det som skjer lokalt. Derfor er jeg veldig fornøyd med at det er vi fortsatt vil være den som er tettest på de lokale kampene. Nå får Steinkjer-folket lokalfotball som aldri før, sier Steinkjer24s sjefredaktør Lorns Bjerkan.

Flere oppgjør

På herresiden så betyr det at Steinkjer24 vil vise et utvalg av kampene til lagene Sparbu, Beitstad, Innherred, Egge, Byafossen og Inderøy.

– Her vil det bli noen skikkelige oppgjør. Jeg tror vi vil få sett det beste og det verste breddefotballen har å by på, mener Bjerkan.

Steinkjer24s sjefredaktør Lorns Bjerkan har planer om å vise et stort antall fotballkamper denne sesongen. Foto: Leif Arne Holme

På kvinnesiden vil Steinkjer24 vise et utvalg av kampene til SFK, men det kan også bli kamper fra andrelaget til SFK og Egge-kvinnene.

– SFK-jentene har hevdet seg de siste sesongene. Jeg er derfor spesielt glad for at vi skal vise de, så håper jeg også vi får vist kvinnene i 4. divisjon, sier Bjerkan.

– Som aldri før

Gjennom sesongen skal Steinkjer-lagene i disse fire divisjonene spille nærmere 200 kamper. 34 av disse blir lokaloppgjør.

– Vi skulle gjerne vært på alle disse kampene. Det får vi nok ikke til. Men Steinkjer-folk skal få lokalfotball som aldri før, sier Bjerkan.

Første kamp Steinkjer24 skal vise er 2. påskedag. Da møtes Sparbu og Beitstad kl. 20.00.

Videre har Steinkjer24 denne sendeplanen frem til 1. mai, men det kan komme små endringer:

PS! Har du lyst å prøve deg som fotballkommentator? Ta gjerne kontakt med sjefredaktør Lorns Bjerkan på lorns@steinkjer24.no