Ragnhild Dullum Knudsen i Bedriftsidretten Midt-Norge mener den gamle varianten var moden for utskiftning.

– Grunnen er at det har vært lite interesse for ordinær bedriftsidrett de siste årene. Dette gjelder også på landsbasis.

Granit Buzuku (SFK) gir instruksjon til unge talenter på Steinkjer Cageball. Foto: STIG JAKOBSEN

– Det har vært en serie som binder deg opp over en lang periode, og har vært stadig mindre populær, i tillegg til at den kun har knyttet seg til spillere på veldig høyt nivå. Cageball er derimot en ny sport, som er mer lavterskel og spilles på mindre bane. Folk som ikke har drevet å mye med fotball, henger bedre med her, forklarer Knudsen.

Har ikke vært serie i to år

Nå er det to år der det ikke har vært bedriftsserie innendørs, og i forbindelse med ny oppstart ville Bedriftsidretten Midt-Norge gi det en ny drakt. Det er derfor de har fått i gang et samarbeid med Ståle Kvaran på Steinkjer Cageball.

– Vi har snakket med mange, og interessen er der, men vi satte nok fristen litt kjapt, og har derfor utsatt påmeldingsfristen til 20. september, slik at alle skal få muligheten til å sette sammen lag og melde seg på, forklarer Knudsen.

Ragnhild Dullum Knudsen i Bedriftsidretten Midt-Norge. Foto: Innherred / Arkiv

Oppstarten utsatt til i slutten av måneden

Også oppstarten, som var tenkt allerede neste mandag, blir utsatt til i slutten av september/starten av oktober.

– Det har kommet noen påmeldinger, men vi ville gi det to uker til, slik at alle interesserte får sjansen.

Prøver dameliga for første gang

Det vil opprettes tre ligaer:

Mosjonsliga – for både nybegynnere, middels gode lag. For bedrifter og vennegjenger som har lyst til å gjøre noe sammen.

Superliga – for lag som har spilt mye fotball og ønsker god motstand. Lag med aktive spillere oppfordres til å melde seg på her.

Dameliga – er tiltenkt alle jenter/damer over 15 år

– Vi har aldri prøvd dameliga før, så det blir spennende. Denne starter 24. oktober, og kommer til å foregå på søndagskvelder. Det har vært damer med i blandalag i bedriftsserien, men nå blir det mulig å spille rene jentelag.

Super- og mosjonsligaen vil foregå på mandagskveldene, forteller Knudsen.

For mer info og påmelding, kan du klikke her.