Flyselskapet Flyr kommer med to nye ruter fra Værnes. Det bekrefter kommersiell direktør i selskapet, Thomas Ramdahl til NT24, som først omtalte saken. Fra desember skal de fly Trondheim-Tromsø. Målet er også en rute til Alicante i Spania tidlig i 2022.

– Vi har ikke helt bestemt datoen, men første rute til Tromsø vil komme i desember, og vi tar sikte på Spania over nyttår. Vi har også noen flere spennende destinasjoner som vil komme inn mot neste sommerprogram, sier Ramdahl.

11 destinasjoner i utlandet

Flyr har nå en flåte på fire fly og cirka 300 ansatte. Målet er neste år å ha 12-18 fly.

– Vi ligger litt bak skjema, men vi følger planen vi har. Å bygge et flyselskap er ikke gjort over natten. Det er tøff konkurranse og det tar tid å bli kjent. Vi har hatt litt forsinkelser på leveringene av fly, så vi har jobbet med å tilpasse programmet. Logistikken i verden er fortsatt skadelidende selv om pandemien er over, forteller han.

I tillegg til de nye rutene fra Trondheim lufthavn, lanseres også destinasjonene Salzburg, Milano (Bergamo), Genève, München og Grenobel denne uken. Totalt har selskapet elleve destinasjoner til utlandet, skriver NT24.