Sist oppdatert:

Onsdag ble det stjålet brus på Spar-butikken i Steinkjer. Da politiet påtraff samme mann i 19-tiden, hadde han fått i seg noe helt annet.

– Vi fikk melding om en beruset mann i sentrum. Det var varmt og han hadde på seg mye klær, så han ble tatt med til legevakt, sier politisjef Snorre Haugdahl.

– Han var dehydrert og full, men ble latt gå når han kom seg litt.

Tullkjøring og fortapte turister på parkeringsplass

Ellers var det et par hendelser på parkeringsplassen på Biltema, først noen som hadde forvillet seg inn dit.

– Det var noen turister som hadde kjørt inn der, og skulle visstnok lete etter hotell. Men så gikk bommen ned og de kom seg ikke ut.

Så oppsto det en hendelse der også senere på dagen.

– Da skal det ha vært noen ungdommer der og kjørt med blant annet lett-MC, noe som har vært et gjentagende problem. Mye tullkjøring på den plassen. De var borte når politiet kom til stedet.

– Men sånn sett er det bra at det er bom der.

Ramestreker til besvær

Ungdom som drev med tull var det også i Løshalla onsdag.

– Noen som skal ha ringt på en adresse, og når vedkommende åpnet døra lå det en fastteipet ungdom foran inngangsdøra. Når personen i huset så gikk ut for å hjelpe, reiste ungdommen seg opp og tok beina fatt. Det skal ha vært annen ungdom der som også løp.

– De dreiv vel litt gjøn med vedkommende som bodde der, som ikke satt veldig stor pris på det. Dårlig humor, spør du meg, sier Haugdahl.

Det kom også inn meldinger om feststøy på en adresse i Figga. Det har vært et gjentagende problem i distriktet den siste tiden.

Mistet lappen etter råkjøring

Sent onsdag kveld meldte politet at UP hadde hatt en trafikkontroll ved Rungstadvatnet.

Kontrollen resulterte i at det ble utstedt 11 forenklede forelegg, mens én fører ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

Vedkommende fikk lappen inndratt etter å ha kjørt i 114 km/t i 80 sonen.

Publisert: Sist oppdatert: