Stig Jakobsen Foto: Ronald Johansen

To aviser betyr likevel ikke at steinkjerbygg flest får tilfredsstilt nyhetsbehovet fullstendig – i alle fall ikke sånn som det har blitt i 2020. Trønder-Avisa har hatt fokus på å dekke hele Nord-Trøndelag, en oppgave de har skjøttet vel i 80 år. Med så bredt fokus er det likevel en del saker i nærmiljøet som ikke blir belyst.

Selvsagt har Steinkjer-Avisa konsentrert seg om byen, men å hevde at de har gjort dette digitalt også, er å ta hardt i. Steinkjer24 har derimot et heldigital fokus, som gjør at du får vite om nyhetene når de skjer – på PC, nettbrett eller mobil. Er det ulykker, skal du som leser holdes orientert – uansett hvilken tid på døgnet det måtte være.

Steinkjer24 er rattet for en moderne mediehverdag, slik at folk i og rundt byen skal være fullstendig oppdatert, bare ved å ha med mobilen. Kort fortalt dekker vi alt av næringsliv, politikk, sport og underholdning på Steinkjer og Inderøy – du skal med andre ord fremover ha muligheten til å vite absolutt alt som skjer i og rundt Beitstadfjorden.

Les også: Slik blir du abonnent på Steinkjer24

Verden har utviklet seg en hel del på mediefronten de siste årene. En gang var vi fornøyd med å lese en anmeldelse av en konsert to dager etter. I dag forventer vi å få den samme kveld. På 80-tallet syntes vi at fotball fra England én gang i uka på TV var fyldig sportsdekning. I dag kan man følge selv lokale, aldersbestemte breddekamper på direkte-stream. Vi har som hårete mål at det du en gang syntes var god lokal dekning, skal virke tamt i sammenligning med det Steinkjer24 gir. Hold oss gjerne ansvarlige med henhold til å oppfylle kravet.

Steinkjer24 skal vises over hele Steinkjer Foto: Morten Enger

Steinkjer-området myldrer av spennende matkultur, musikk og politiske hendelser, som den jevne steinkjerbyggen ofte ikke får vite om. Vi oppfatter det som vår oppgave å få dekket dette på en utførlig måte – «fordi du er verdt det», som det het i den gamle L’Oreal-reklamen.

Vi kommer til å være tett på utelivet, skrive om spennende industrisatsninger og nytenkende gårdsdrift, samt dekke alt som skjer av butikkåpninger og nedleggelser. Vi kommer også til å stille spørsmål vedrørende kommunale overskridelser eller fylkesledelsens representasjonsutgifter.

Man tenker sikkert at alt har blitt gjort før, men hvis du sjekker ut Steinkjer24, vil du for eksempel oppdage at vi kårer Steinkjers beste restaurant. Noe slikt har aldri blitt gjort tidligere. Kanskje vil du til og med oppdage gode spisesteder du ikke visste om fra før?

Det har heller ikke blitt foretatt rangering av de største fotballtalentene i området eller lagd oversikt over de 100 best betalte i fylkeskommunen. Som du skjønner, er det godt mulig å komme med nye innfallsporter og vinklinger på noe som har vært der hele tiden. Det tar vi mål av oss å gjøre.

På sportsfronten ser vi for oss å dekke alt som skjer av aktivitet i Steinkjer FK, Egge, Sparbu, Malm, Henning og Inderøy IL, i tillegg til å holde folk oppdatert om Rosenborgs ferd i Europaligaen og serien. Vi skal ellers gå i dybden når det gjelder både ridemiljøet og alt som foregår av skiaktivitet. Det vil særlig være fokus på å løfte frem unge talenter.

Det er en klassisk redaktørklisjé å si at «vi er til for leserne». Det er likevel sant. La meg også få legge til at vi er «fullstendig avhengige av leserne». Henvendelser fra dere gjør at vi kan lage bedre avis. Ikke bare er vi prisgitt tips om det som skjer politisk, på underholdningsfronten eller om gode historier som må fortelles. Vi er også avhengige av å få både ros og ris for det vi leverer, slik at vi kan få lagd den best mulige avisa for deg.

Ønsker du en prat, er det bare å stikke innom våre kontorer i 3. etasje på InnoCamp eller ringe. Jeg er interessert i alt du måtte ha på hjertet – om det skulle være hyggelige småting eller grove unnlatelsessynder. Hjelp oss med å lage en best mulig avis for Steinkjer og Inderøy, så skal vi gjøre vårt for at du blir fornøyd.

Velkommen som leser.

Stig Jakobsen, Sjefredaktør