Der ble ni tunge og 29 lette kjøretøy kontrollert. I tillegg ble 230 observert for å se om de i kjøretøyet brukte bilbelte.

Seks bruksforbud

Av dem som ble ilagt bruksforbud var det både kjøretøy med to og fire dekk. En fører måtte sette igjen mopeden da den manglet bremser, mens en annen mopedfører fikk bruksforbud for høy hastighet. Også en motorsyklist fikk bruksforbud på kjøretøyet ettersom den skapte for mye støy.

I tillegg ble det ilagt bruksforbud på tre andre for henholdsvis dårlig sikring av last, last som stakk for mye utenom kjøretøyets bredde og defekte lys på tilhenger.

11 gebyr

Det ble også delt ute en rekke gebyrer av ulike årsaker gjennom Vegvesenets kontroll. Av dem var det fire førere/passasjerer som fikk hvert sitt gebyr på 1500 kroner for manglende bruk av bilbelte.

I tillegg fikk seks førere gebyr for manglende dokumenter og én grunnet for liten mønsterdybde i dekkene. Disse gebyrene ligger på henholdsvis 500 og 1000 kroner.

Andre reaksjoner

Det ble også ble det avdekket 12 skriftlige mangler. Disse gikk på mangler knyttet til lys, brems, eksos, dekk, frontrute og støy, men var ikke alvorlige nok til å rettferdigjøre gebyr.