I løpet av første halvår 2022 vil bandet slippe musikkvideo til låta «Jærv». Tidligere i år gjorde de comeback med ny musikk og noen få festivalopptredener i sommer.

Etter jul legger bandet ut på veien og drar på sin første turné siden 2012. Trondheim, Mosjøen, Bodø og Tromsø står på plakaten i tillegg til at hjembyen Steinkjer får besøk 22. januar. Turneen avsluttes med konsert under Kortnebbgåsfestivalen på Beitstad i mai.

– Konserten på Vårt Hjem blir den første konserten på hjemmebane utenom Steinkjerfestivalen siden vinteren 2012, skriver Håvard Haugan i pressemeldingen.

Ny musikk og musikkvideo

Den nye musikken som kommer 10. januar lover Haugan at det svinger av og vil garantert bli et høydepunkt på vinterens konserter.

Vokalist Håvard Haugan Foto: Roy Vebjørn Kveliaunet

– Vi har hatt noen fantastiske dager i studioet til Kenneth Aksnes på Røra, og gleder oss veldig til å presentere de nye låtene på nyåret. Sitter du rolig til den neste låta vår, så er det noe alvorlig feil med deg. Stikkordet er Justin Bieber, avslutter Haugan hemmelighetsfullt med et lurt glimt i øyet.

I løpet av første halvår 2022 vil bandet slippe musikkvideo til låta «Jærv». Musikkvideoen vil være en hyllest til Forsvarets veteraner.