Steinkjerfestivalen er utrolig stolte av å tilby fire veldig spennende artister med høy kvalitet og delvis stor eksklusivitet, tross restriksjoner og pandemi. Deriblant et av Norges mest populære band: Highasakite, skriver Steinkjerfestivalen i en pressemelding.

– Den helt spesielle konsertturneen med Highasakite blir noe av det mest eksklusive som er presentert i Norge, med kun et fåtall konserter i Norge, forteller festivalsjef Svein Bjørge i pressemeldingen, og legger til at konserten også blir arrangert på en helt ny måte som gjør at den vil bli eksklusiv i uttrykket.

I tillegg til Highasakite vil TORA, Bokassa og en fjerde artist som kunngjøres senere spille på Dampsaga i juni.

– Bokassa har vært support på verdensturneen til selveste Metallica og TORA er en fryd å følge på veien til internasjonal suksess, sier Bjørge.

Bokassa.

– Vi ønsket å tilby fire artister med forskjellige uttrykk og målgrupper, som samtidig viser at Steinkjerfestivalen alltid har fokus på kvalitet. Disse innfris så til de grader, fortsetter en stolt festivalsjef.

Festivalen satser på at fase 2 av Norges gjenåpningsplan er i gang i slutten av juni, hvilket betyr at man kan ha 200 betalende publikummere. Billetter blir lagt ut torsdag kveld klokka 20.00.

Tora Dahle Aagård.