Fra og med mandag 9.august klokken 17.00 og frem til mandag 15.august klokken 15.00 vil kongens gate i steinkjer sentrum være stengt for bilister, fra krysset ved svein jarls gate og frem til skippergata.

Grunnen til dette er at Steinkjermartnan arrangeres i byen.

– En annerledes martna

Sist martnan ble arrangert var i 2019. Men førstkommende torsdag braker det løs igjen.

De røde linjene markerer hvor Steinkjermartnan vil foregå. Her vil det komme ulike boder og utstillere. Foto: Skjermdump/Steinkjermartnan

– Grunnet Covid19 blir dette en annerledes martna, men vi har prøvd vårt aller beste for at dere som utstillere skal få en fin salgsarena. Dere som utstillere er den viktigste bidragsyteren for at Steinkjermartnan skal bli en «twistpose» av en folkefest med gode tradisjoner og fine opplevelser av forskjellig slag, skriver Steinkjermartnan på sine nettsider.

Arrangementet starter torsdag 12. august klokken 10.00, og varer frem til søndag 15. august. En oversikt over alt som skjer under Steinkjermartnan kan du se her.

Dermed må de som belager seg på bil ta en annen vei. Ifølge kartet kan det se ut som om E6 vil være det lureste valget hvis man skal rundt.