Vinglete trailer på E6 og andunge som lurte døden

For politiets del var det siste døgnet nokså rolig lokalt, men et potensielt «ande-mirakel» og brannutrykning er blant nattens hendelser.

Rundt klokken halv fem onsdag ettermiddag fikk politiet meldinger om en trailer på E6 nord for Steinkjer sentrum de måtte ta en tur til.

– Meldingene gikk på at traileren kjørte vinglete. Patruljen observerte litt selv før de stanset kjøretøyet og tok kontroll av føreren. Det ble ikke avdekket at noe var galt, så vedkommende fikk lov til å kjøre videre med litt påpakk om kjøringen, forteller politikontakt Ole Tuset.

Hørt om andungen som ble påkjørt og overlevde?

Politiet fikk også meldinger om en annen hendelse på E6 nord for sentrum rundt midnatt, nærmere bestemt ved Asphaugen.

– Det skal ha vært en and med fire unger som krysset veien ved Esso-stasjonen, hvor den ene andungen tilsynelatende er påkjørt og ble liggende i veien.

Men kanskje var det noe helt spesielt med denne andungen, for om den faktisk ble truffet skal den etter sigende ha ristet det av seg.

– Litt usikkert om den ble truffet, for den skal etterhvert har reist seg opp og gått videre. Saken er sendt videre til Viltnemnda.

Flammer observert ved bedrift

Rundt klokken 03.30 rykket politi og brannvesen til Inntre sine lokaler, etter meldinger om at det var observert flammer der fra boligområdene rundt.

– De fant ingen flammer. Det kunne se ut til at hadde vært varmgang, men ikke noe veldig stort branntilløp. Det er opprettet sak og vil årsaken skal sees på ytterligere.