Sist oppdatert:

Tidlig lørdag morgen forteller operasjonsleder Bjørnar Gaasvik i Trøndelag politidistrikt at det ble meldt om en motorsykkel i grøfta ved Egge.

– Det ble først meldt kl. 09.03 lørdag morgen. Motorsykkelen hadde fått seg en trøkk og ble hentet av bilberging. I ettertid viser det seg at det var påsatt falske kjennemerker fra en moped på motorsykkelen. Vi har forsøkt å kontakte eier, og det blir opprettet sak om dokumentforfalskning, forteller Gaasvik.

På topptur ved Mokk

Lørdag kveld fikk politiet melding om en kvinne som hadde gått seg bort på topptur ved Mokk i Ongdal.

– Kvinnen startet på Ti på topp-turen i 16-tiden, men gikk seg vill. Toppverten fikk kontakt og sammen med sønnen fikk de loset kvinnen ned fra fjellet. Det ble meldt om litt tåke i fjellene. Kl. 22.45 fikk vi melding om at hun hadde kommet til rette, så det ble en bra tur, sier Gaasvik.

Det ble også noen meldinger om både fyll og bråk natt til søndag.

– Ved 01-tiden fikk politiet melding om en veldig full person på en plen i Bogen. Han var helt ute av stand til å ta vare på seg selv. Det viste seg at han bodde like ved, så han ble avlevert på bopel.

Truet med bråk

Senere samme natt kom politiet over tilløp til slåssing i Kongens gata.

– Politiet kom over amper stemning – det var like før det dro seg til, men politiet fikk løst opp krangelen. Det ble meldt kl. 01.22 natt til lørdag, og da ble det også meldt om mye folk i sentrumsgatene.

Senere samme natt fikk politiet en ganske klar beskjed fra en nattevandrer utenfor Go og Mætt i Kongens gata.

– Der møtte politiet en 28 år gammel mann fra Steinkjer, som sa at hvis han ikke ble tatt med bort, så blir det bråk. Han ble flyttet litt på, så ordnet det seg. Det ble meldt inn kl. 03.17 natt til søndag, sier operasjonslederen, og legger til at det også ble meldt om fest og høy musikk i Skolegata kl. 03.28.

Død katt og skadet rådyr

Det siste døgnet kom det også inn en melding om en død katt på E6 ved Mære, som ble meldt videre til Vegtrafikksentralen. I Sprova måtte en bil taues bort etter elgpåkjørsel, og søndag morgen ble det meldt om et skadet rådyr ved Reitanvegen.

Publisert: Sist oppdatert: