Vi møter toppkandidatene fra alle partiene i Steinkjer til et heftig oppgjør inne på Innocamp.

Først tar vi økonomidebatten: Gang på gang har kommunedirektøren slått alarm. Det har vært en stadig økende trussel for å havne på robek-lista. Rett før sommeren kom dokumentet som forteller om omstillingsbehov i 100-millionersklassen. Samtidig går politikerne til valg med dyre løfter, uten å lansere de store kuttene. Er en stemme på Steinkjers partier en stemme på at Statsforvalteren? Eller har de faktisk en realistisk plan? Det vil vi ha svar på.

Så blir det ordførerduell: Hva skiller to heteste ordførerkandidatene, Anne Berit Lein (Sp) og Gunnar Thorsen (Ap). Hvem vil de samarbeide med? Hva vil være forskjellen på de to?

Deretter blir det skoledebatt: Mobbingen økte drastisk i Steinkjer-skolene, samtidig er resultatene fra nasjonale prøver og avgangskarakterene godt under landsgjennomsnittet. SV er eneste som går til valg på skolenedleggelser. Ap avventer kommunedirektørens forslag. Resten av partiene er sterkt i mot. Er partienes politikk til barnas beste? Hva vil de gjøre for Steinkjer-skolen?

Helt til slutt blir det mulighet for spørsmål og appeller.

Debatten vil bli ledet av Steinkjer24s sjefredaktør Lorns Bjerkan og Knut Inge Seem, programleder i Nea Radio.