Skjermdump fra Finn.no

Tall fra Steinkjer og Inderøy i 2020:

Våre favorittsøk på Finn skiller seg ut fra resten av landet

Her får du de ti mest søkte nøkkelordene fra folk i Steinkjer og Inderøy på Finn.no i 2020.

Finn.no er Norges største plattform for kjøp og salg på nett, med flere millioner annonser i året fra landet over. Mange tar nok turen til «mulighetenes marked» i håp om å sikre seg en gunstig pris på spesifikke varer, og det er få begrensninger på hva som er mulig å få tak på.

Steinkjer og Inderøy

De mest populære søkene i Steinkjer og Inderøy skiller seg ut fra både Trøndelag og landet, spesielt ser man at en større andel har søkt etter bil i vårt dekningsområde. Sofa er det eneste søket som er felles for alle tre, men havner lenger ned på topp 10-lista for Steinkjer og Inderøy.

Slik ser en samlet topp 10 ut for Steinkjer og Inderøy:

 1. Asics
 2. BMW
 3. Lego
 4. Norrøna
 5. Malm
 6. Sofa
 7. Beitstad
 8. Sparbu
 9. Jætåsen
 10. Volvo

Trøndelag

I fylket er også steder blant de mest søkte nøkkelordene. Dette skyldes trolig flere årsaker, om det være folk som er på utkikk etter eiendom i et spesifikt område eller varer som er til salgs i nærheten av der de bor. I Trøndelag er det også et bredere sortiment av møbler enn bare sofa som er topplisten.

Dette var mest søkt etter i fylket:

 1. Trondheim
 2. Sofa
 3. Sykkel
 4. Oppdal
 5. Hagemøbler
 6. Ranheim
 7. Spisebord
 8. Kommode
 9. TV
 10. Stjørdal

Norge

Møbler er en gjenganger også nasjonalt.

Dette var mest søkt etter på landsbasis:

 1. Sofa
 2. Sykkel
 3. Hagemøbler
 4. Spisebord
 5. Rolex
 6. Kommode
 7. TV
 8. Skrivebord
 9. Småbruk
 10. Seng