Per Vidar Kjølmoen Foto: Privat

Per Vidar fra Røra blir 1. kandidat ved stortingsvalget

Topper nominasjonslista i Møre og Romsdal.

Per Vidar Kjølmoen har erobret 1. plassen på nominasjonslista til Møre og Romsdal Arbeiderparti, noe som etter all sannsynlighet vil sikre ham en plass på Stortinget etter valget i 2021.

– Takk, Møre og Romsdal Arbeiderparti, for tilliten som 1. kandidat til stortingsvalget neste år. Det er en stor ære. Og det er et stort ansvar, skriver Kjølmoen på Facebook.

Moren var ordfører i Inderøy

Per Vidars mor, Karin Kjølmoen, var også aktiv Ap-politiker – blant annet som ordfører i Inderøy i perioden 1990-1995. Hun var også varaordfører der 1983-87, og fast møtende vararepresentant på Stortinget fra Nord-Trøndelag for Bjarne Håkon Hanssen 2000-2001.

– Neste år skal vi sørge for regjeringsskifte etter åtte år med Høyre- og Frp-styre. Det trenger Møre og Romsdal. Vi vil erstatte sentralisering, privatisering og salg av Norge med gode skoler, en verdig eldreomsorg og trygge arbeidsplasser i hele Møre og Romsdal, proklamerer Per Vidar Kjølmoen på Facebook.