Markus Henriksen har testet positivt for korona. Foto: Håvard Haugseth Jensen (foto)

Tre landslagsspillere har testet positivt – deriblant Markus Henriksen

De andre to var spillere fra Bodø/Glimt, melder NFF i en pressemelding.

I tillegg til Rosenborgs Markus Henriksen, har Bodø/Glimts Patrick Berg (22) og Marius Lode (27) testet positivt på corona. Alle tre var i den opprinnelige landslagstroppen til Lars Lagerbäck til kampene mot Israel, Romania og Østerrike.

Det var Norges Fotballforbund som selv meldte dette i en pressemelding fredag. Nyheten kommer én uke etter at lagets visekaptein Omar Elabdellaoui testet positivt. Det var denne testen som ga slike heftige konsekvenser for landslaget.

Først ble Romania-kampen avlyst, etter føringer fra helsemyndighetene om ikke å reise til Bucuresti, siden kastet Norge sammen et nødlandslag som representerte nasjonen i 1–1-kampen mot Østerrike onsdag.

Patrick Berg fra Bodø/Glimt er en av de tre smittede landslagsspillerne. Foto: Christine Schefte

Ingen av de tre nye smittede var med på turen til Østerrike. De har oppholdt seg på hotellet i Oslo, og heller ikke vært på trening med klubblagene i Trondheim eller Bodø, meldes det i pressemeldingen.