Inderøy Slakteri AS ble norgesmestre i julepølse da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste kjøttprodukter torsdag kveld.

Dette er den sjette NM-tittelen for familiebedriften i Inderøy. I tillegg til NM-tittelen, ble produktene deres belønnet med to gull, og en bronse.

– Dette er stort. Det er andre gangen vi stikker av med en NM-tittel i klassen for julepølse. Og det er minst like stas å få anerkjennelse for den innsatsen og arbeidet vi har lagt ned i å utvikle nye produkter, sier daglig leder Håvard Gausen i pressemelding.

Konkurransen i NM i kjøttprodukter hadde i år fokus på julemat, pålegg, sous vide-produkter og ferdigmat. I konkurransen deltok 545 produkter fra 62 kjøttprodusenter om å oppnå NM-titler og medaljer.

Årets prisutdeling ble arrangert på Sentralen i Oslo.

– Jeg har virkelig sett frem til å møte igjen kolleger i bransjen. NM er en festkveld, men og en arena for å knytte kontakter og høste erfaringer, sier Gausen.

Han lover feiring også hjemme på fabrikken.

– Å komme ut av et uvanlig år med slike resultater, sier alt om hvor dedikerte medarbeiderne er. Det gjør meg både stolt og ydmyk. Deres yrkesstolthet og innsats gjør at vi nok en gang kan kalle oss Norgesmestre. Det er klart det skal markeres, sier han i pressemeldingen.