Fra tirsdag klokken 16.00 vil deler av undergrunnen i London være rammet av streik i tre døgn fremover.

Linjene som vil rammes er Piccadilly, Northern og Jubilee.

Piccadilly-linjen opererer også Heathrow, så det kan være lurt å sjekke tidtabellene hvis du skal rekke et fly.

Sjekk tidtabellene

Londons undergrunnsbane er verdens eldste metrosystem, og frakter flere millioner mennesker daglig.

Forsinkelser og avlyste tog kan få store konsekvenser for de reisende, og hvis du er på ferie i metropolen kan det lønne seg å sjekke alternative transportformer.

Piccadilly-linjen opererer mange av Londons mest populære turistattraksjoner, som Harrods, Hyde Park, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Leicester Square, Covent Garden, samt Londons største flyplass, Heathrow.

Foreløpig melder ikke London Transport om noen uregelmessigheter på undergrunnen, men dette kan forandre seg i løpet av ettermiddagen når arbeiderne drar hjem.

Her kan du holde deg oppdatert.

Alle som skal ut å reise med undergrunnen, anbefales å sjekke de oppdaterte tidtabellene.

Streiker i tre døgn

Arbeiderne som vanligvis står for vedlikehold, oppgraderinger og hastereparasjoner, streiker i 72 timer fra tirsdag klokken 16 til fredag klokken 16. Grunnen til streiken, er at rundt 1000 arbeidere kjemper for bedre pensjonsordninger, skriver The Telegraph.

Det samme personalet er også de som tilkalles ved uforutsette hendelser som skader på alle de andre linjene, så det er vanskelig å fastslå sikkert hva konsekvensene av streiken blir før det hele er i gang.

The Rail, Maritime and Transport union, RMT, som representerer de 1000 arbeiderne som er tatt ut i streik, sier at streiken vil få store konsekvenser langs hele nettverket.