De fleste flyselskaper tilbyr sine passasjerer en eller annen form for et bonusprogram, og flyselskapene kniver om å tilby sine passasjerer de beste fordelene. I Europa hevder Turkish Airlines seg i klassen blant de beste bonusprogrammene.

Det tyrkiske flyselskapet vant nylig pris for årets bonusprogram under the Freddie Awards. Flyselskapet vant prisen for beste bonusprogram i Europa og Afrika, skriver USA Today. Turkish Airlines flyr direkte mellom Oslo og Istanbul.

Bonusprogrammet til Turkish Airlines ble innført i 2000, og er en del av del av Star Alliance. I klassen for årets bonusprogram i Europa og Afrika, var også Air Baltic, Lufthansa og British Airways nominert.

Mens Turkish Airlines fløy til topps i Europa og Afrika, tok American Airlines med seg seieren hjem på den andre siden av dammen. Jet Airways utmerket seg i samme klasse i Midtøsten, Asia og Oceania.

Den årlige Freddie-kåringen kårer hvert år de beste bonusprogrammene blant flyselskaper og hotellkjeder. Kåringen foregår på nett, og det er lojale hotellgjester og passasjerer står bak stemmene. I år ble nærmere én million stemmer registrert.

Vinnerne

Årets bonusprogram, flyselskaper:

Europa/Afrika: Turkish Airlines

Nord— og Sør-Amerika: American Airlines

Midtøsten/Asia/Oceania: Jet Airways

Årets bonusprogram, hoteller:

Europa/Afrika: Starwood Hotels

Nord- og Sør-Amerika: Marriott Hotels

Midtøsten/Asia/Oceania: Taj Hotels

Få de siste reisenyhetene på Facebook:

Aftenposten REISE,BT REISE,REISE-Adressa