• Nyheter
  • Marked
  • Sport
  • Lokalfotballen
  • Underholdning
  • Næring
  • Meninger
  • Midtnorsk debatt

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Familie og oppvekst →

Inger Kristine Rudskjær ble alvorlig matforgiftet etter å ha spist gårsdagens rester. Dette gjorde hun feil.

– Hadde jeg visst hva som kunne skje når man spiser ris som har stått lenge i romtemperatur, hadde jeg aldri gjort det, sier 45-åringen.

foto
MATFORGIFTET: 1. nyttårsdag i år spiser Inger Kristine Rudskjær rester av gårsdagens risgryte. Det burde hun ikke ha gjort. Foto: Ingrid Emilie Thoresen Bakker
foto
Ingrid Emilie Thoresen Bakker
Oppdatert: onsdag 8. juli 2020 kl. 11:12
Artikkelen er mer enn fire år gammel
Publisert: mandag 5. november 2018 kl. 07:30 Oppdatert: onsdag 8. juli 2020 kl. 11:12
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Mat og drikke
  • Mattilsynet
  • Råvarer
  • Sykdom
  • Ernæring
  • Helse
Sjefredaktør
Lorns Bjerkan
Tipstelefon
413 60 600
Kundeservice
413 60 600
E-post
redaksjon@steinkjer24.no
InnoCamp
Skolegata 22, 7713 Steinkjer
Tips
tips@steinkjer24.no

Steinkjer24 arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Steinkjer24 har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Steinkjer24.

Steinkjer24 honorerer ikke materiale som sendes inn uoppfordret, med mindre det er inngått særskilt avtale om dette. Vi sender imidlertid Flax-lodd til alle som sender inn tips og bilder, så lenge navn og adresse er oppgitt.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.
Informasjon om åpenhetsloven.