Schibsted har byttet ut Microsoft Office 365 med Google Suite. Bør du og din bedrift eller arbeidsgiver vurdere å gjøre det samme?

Og hvor gode er Google Pixel Buds, er den omfattende Google Assistant-integrasjonen nok til å vippe Apples Airpods av den trådløse øreplugg-tronen?

Foto: Torgeir Strandberg

Vi ser også på verdens første batteriløse og smarte UV-sensor fra kosmetikkgiganten L'Oréal, som ble vist frem på årets Consumer Electronic Show (CES).

Og hva inneholder egentlig luften vi puster inn hjemme? Dårlig inneklima kan gi irritasjon i hud og slimhinner, hodepine og trøtthet og forverring av luftveisinfeksjoner.

Teknologimagasinet ser også nærmere på inneklima, og muligheter for selv å måle innholdet av alt fra luftfuktighet og CO₂ til radon. Alt ved hjelp smarte sensorer som er i ferd med å innta det smarte hjemmet.

Per Kristian har blant testet radonmåleren til norske Airthings og en klimamåler fra den franske produsenten Netatmo som blant annet måler CO₂ i ppm. Med seg i studio har han også en hypermoderne vifte som både analyserer og renser inneluften.

Foto: Torgeir Strandberg