Og vi har flere saker. Har du en bolig over 100–120 kvadratmeter er sjansen stor for at du sliter med å få godt trådløst nett over alt. Vi har testet to løsninger som endelig ser ut til å løse det evige problemet med ustabilt nett.

Teknologimagasinet har testet mesh-nettverk i tre forskjellige hus med ulike størrelser. Alle hadde nettverksproblemer, og alle fant en løsning.

Per Kristian er svært fornøyd og er klar på at dette er løsningen for alle dem som sliter med dårlig forbindelse i deler av boligen.

Han mener mesh-løsningene fungerer så mye bedre og er så mye mer intuitivt i bruk enn andre måter å fordele signalet fra ruteren rundt i huset, at han gir en klar kjøpsanbefaling.

Men det er mange produkter å velge mellom, som både varierer i pris og funksjon. Se testen for våre anbefalinger.

Vi er selvsagt også innom ryktebørsen før Apple-lanseringen den 12. september.

Bloomberg hevder allerede å ha sikre kilder på hvordan nye Iphone blir.

Prismessig tror Geir at nye Iphone vil skape forskjeller. Skal vi tro på ryktene, vil det bli lansert en premiummodell med høyere pris. Det er nye toner fra Apple. Geir spekulerer i om dette er et ledd i å stjele markedsandeler fra andre leverandører. Men hvis den nye telefonen koster 10 000, vil den være verdt det?

Dagen etter lansering kommer vi med en spesialsending om det som presenteres.

Geir har ansvar for ukens anbefaling. I sommer har han droppet kamerabagen og utstyrt mobilen med linser som skrus på. Det har fungert godt, mener han.

Du kan også høre Teknologimagasinet som podkast:

Lær mer om ny teknologi og hvordan det påvirker din bransje på teknologikonferansen A-Tech 16. oktober.