Remi Rusten må sies å være over snittet spillinteressert. Samlingen han har opparbeidet seg hjemme på gutterommet de siste fem årene består av nærmere 800 spill, 23 spillmaskiner og haugevis av ulike spill-effekter.

Selvgjort er velgjort. Foto: Privat

Midt i gutterommet står selve kronjuvelen i samlinga. En gigantisk Nintendo-kontroll fra 1980-tallet, som Remi har målt opp, tegnet, bygget og loddet helt selv.

— Kona har forært meg dette rommet, så her er det jeg som er sjefen, sier Rusten til TV2 Hjelper deg, som har har besøkt 33-åringen i forbindelse med en test av de nyeste spillmaskinene Xbox One, Playstation 4 og Nintendo Wii U.

Foretrekker Wii U

I testen, som sendes på TV 2 hjelper deg torsdag, har forbrukerprogrammet engasjert spilleksperter fra Aftenposten, Dagbladet og spillnettstedet gamer.no.

Lodding-lFkXD7UNNQ.jpg Foto: Privat

Rusten selv er ikke overraskende klar på at han foretrekker Nintendo Wii U av de tre konsollene. Han liker Gamepaden som følger med, og mener Nintendo er overlegne på spilleglede for både store og små.Og tro ikke at Nintendo-bordet bare er til pynt. Det fungerer også som håndkontroll til den originale Nintendo-spillkonsollen fra 1980-tallet.

— Det er litt uvant å spille med en gigantisk kontroll, men det går seg til. Det vanskeligste er kanskje det at man må samarbeide som to personer for å spille, sier Rusten til TV2 Hjelper deg.

Har du lignende historier? Send oss en epost!

Les også:

Brillene som tar spillopplevelsen til nye høyder

IMG_3399.1000x563c-LobTYZsW4G.jpg