Skal du gi en genial, liten og billig dings som løser DAB-problemet, eller de feteste trådløse øreklokkene? Få ting er så frustrerende som å gå rundt i julebutikkene for å lete etter ideer til han eller hun som har alt. Teknologimagasinet skanner markedet og tester alt som er nytt og spennende året rundt.

I to sendinger går vi gjennom de beste tipsene vi har - og forklarer hvorfor de funker. I videoen over denne teksten tar vi for oss de billige. Prisen starter på en hundrelapp og stopper på 700 kroner.

Dingsen som gir deg lyden tilbake i bilen

Blant billigtipsene er en bitte liten FM-sender som kan fikse problemet med manglende DAB-radio i eldre biler og gi nytt liv til den gode, gamle FM-radioen. For bare en hundrelapp. Vi plukker også ut dimmere og pærer, trådløse ladere, dataspill, smarthøyttalere og strømmedingser for overraskende lave priser. Klikk på kapitlene for å finne det du er interessert i.

I sendingen under denne teksten har vi plukket ut dyre gaver helt opp til ca. 4000 kroner.

Velger du fra tipsene der, kan mottageren vente seg den beste trådløse lyden, den aller beste spillkonsollen for tiden, smartklokken som funker best, og et kostbart leketøy som har den store fordelen at det kan lære kidsa logikken bak koding.