I forrige sending tok vi for oss de store nyhetene som funker som julegaver når du virkelig har tatt på spanderbuksene. Men de fleste får jo mindre gaver. Her har vi plukket ut noen favoritter under 700 kroner som vi mener gir mye glede for pengene.

Få tipsene, og ikke minst begrunnelsene for hvorfor de funker, i denne sendingen.

Blant de større nyhetene i høst er vesle Google Home Mini. Selv om denne smarthøyttaleren egentlig ikke har kommet til Norge og bare funker med engelsk språk, er den anvendelig til en hel masse også for norske brukere. I tillegg er den lett å få tak i. Per Kristian har testet og er godt fornøyd.

Denne dingsen koster under hundre kroner og vekker liv i gamle bilradioer. Foto: Torgeir Strandberg

I forrige uke hadde vi plukket ut de aller dyreste og beste trådløse hodetelefonene støykansellering og de råeste øreproppene, men du trenger slett ikke bruke 4000 kroner for å få helt grei lyd. Geir har plukket ut en billig-favoritt som riktignok ikke har støykansellering, men som gir din utvalgte gavemottaker god, trådløs bluetooth-lyd for rundt 600 kroner.

Smarte julegaver for under 700 kroner Foto: Torgeir Strandberg

Per Kristian har også gått gjennom bunken av årets dataspill, og plukker ut fire storfavoritter i forskjellige prisklasser.

Du kan også høre Teknologimagasinet som podkast: