KRISTIANSAND: — Det er utrolig gøy å endelig eie sin egen leilighet, sier Kristina Andersen. 23-åringen fra Vennesla er en av Norges største bloggere med rundt 35.000 besøkende hver dag.

Etter at hun for fem måneder siden annonserte på bloggen sin at hun hadde kjøpt sin egen leilighet, har det ikke manglet på forespørsler om å vise fram sitt nye krypinn.

- Akkurat der har jeg vært litt privat. Jeg har bare vist noen små ting fra leiligheten tidligere, men nå får de jo sett alt, sier hun og ler.

Hun er vant til å vise fram det meste. Både hva hun spiser, hvordan hun trener, og hva hun har på seg blir hyppig delt på bloggen.

Hun står opp klokka seks hver morgen, og jobber med bloggen til klokka 20.00 hver kveld. Tre innlegg om dagen er oppskriften på mange besøkende hver dag.

— Det er ikke selve bloggingen som tar tid, men innsalg av annonser, planlegging av innlegg og møter med potensielle samarbeidspartnere, sier hun.

Kristina Andersen er glad i alt som glitrer, og har innredet leiligheten sin i et eksklusivt preg med passe dose glitter og glamour. Foto: Erling S. Hægeland

Ny på boligmarkedet

Kristina var 18 år gammel da hun valgte å satse på bloggingen. I fem år har hun levd av å dele litt av seg selv med andre. Det er også bloggingen som har gjort at hun i år kunne ta steget ut i boligmarkedet.

— Når jeg etter hvert hadde spart meg opp nok egenkapital, og midler til å kunne kjøpe leilighet så var det ingen tvil om at det var mer lønnsomt for meg å eie enn å leie, sier hun.

Stemning på badet er skapt med en hylle Kristina har fylt opp med duftlys, toalettmapper og tilbehør. Foto: Erling S. Hægeland

Selv tjener hun nok penger på bloggen sin til å leve av det. Men for andre på samme alder som enten studerer eller jobber deltid, skjønner hun at det er vanskelig å få kjøpt seg sin egen bolig.

— Jeg er både glad og stolt over å ha klart det. Det er jo så mye gøyere å dille og dalle i noe som er ens eget, sier hun.

Beliggenhet, uteplass og planløsning var stikkord Kristina gikk etter da hun skulle kjøpe seg leilighet. Hun ønsket å bo sentralt, samtidig som det ikke skulle være for trafikkert eller bråkete.

Tapte budrunde

23-åringen var på flere visninger, og tapte også en budrunde før hun fikk tilslag på den nyoppussede toromsleiligheten i Kristiansand sentrum.

— Jeg var på en del visninger, men jeg er veldig kresen, så det var en del leiligheter som ikke var aktuelle.

Kristina er litt fargesky når den kommer til interiør. - Fargeinnslagene kommer med friske blomster. Foto: Erling S. Hægeland

Kristina ønsket seg også en leilighet som hun mer eller mindre kunne flytte rett inn i.

— Jeg visste at jeg ikke kunne kjøpe en leilighet på 100 kvadrat, derfor var det viktig med en leilighet som hadde en god, åpen løsning, slik at det kanskje fremstår større enn det er. Balkong var også noe jeg hadde lyst på, forteller hun.

Glitter og glam

Den 45 kvadratmeter store leiligheten som ligger midt i kvadraturen, er innredet med omhu. Det meste av interiøret er holdt i duse jordfarger, med innslag av glitter og glam.

-  Jeg er veldig glad i vakre ting, og liker når det er litt eksklusivt preg over det, uten at det blir for mye Dynastiet, sier Kristina og ler.

Friske blomster brukes som fargeinnslag i leiligheten. Foto: Erling S. Hægeland

Det meste av møbler og interiør kjøpte 23-åringen nytt da hun flyttet inn. De mørke møblene fra leiligheten hun hadde leid tidligere passet rett og slett ikke inn.

— Hvitt gir meg ro og harmoni i en ellers så hektisk og fargerik hverdag. Jeg blir avslappet av å være her, og synes det er godt å komme hjem, sier hun, og legger til at hun nok er litt fargesky når det kommer til interiør.

— Fargeinnslagene kommer med friske blomster. Jeg gleder meg skikkelig til å pynte opp leiligheten min til jul. Selv om den er liten, så skal jeg i alle fall ha plass til juletre. Hvor mye rød julepynt det blir er jeg derimot litt usikker på. Det var jo dette med knæsje farger...