Hvordan vil du beskrive hjemmet ditt? Det er designet for en storfamilie. Det er moderne, bygd med soner for å være mest mulig praktisk, hvor funksjonelle løsninger har vært viktig.

Huset har åpne løsninger, og stor takhøyde, bokstavelig talt. Dette er et hjem for alle. Store vinduer slipper inn masse lys, og jeg har prøvd å skape en lunhet, mitt i det moderne. Stemning og atmosfære er essensielt.

Hva er et hjem for deg? Et sted med tilhørighet. Hvor man trives og ønsker å være, og at det gjelder for alle som bor der.

Det skal også være en trygg plass, hvor samhold og fellesskap definerer familien.

Hvordan har interiørstilen din endret seg med årene? Jeg har alltid vært opptatt av trender, og jeg liker å holde meg oppdatert. Sånn sett kan man vel si at interiørstilen min har endret seg litt i takt med trendene.

Den eneste stilen jeg ikke hoppet på var shabby-chick, den appellerte aldri til meg. Den ble rett og slett for koselig.

Jeg hadde et lyst hjem da trenden var bonderomantisk, fordi jeg alltid har likt hvitt. Jeg hadde også en periode med fargebruk, hvor blant annet kjøkkenet mitt var limegrønt.

Hva har vært vanskeligst å innrede i hjemmet ditt? Det må nok være vaskerommet, og det er langt fra ferdig enda.

Hva er viktigst når du innreder? Hjemmet skal kommunisere og vise hvem som bor her. Det er viktig å gjøre det personlig, slik at det ikke blir et utstillingsvindu.

Jeg liker å tenke helhet, samtidig som det er viktig å tenke på hva slags funksjon rommet skal ha. På kjøkkenet har jeg for eksempel tv og barstoler, noe som gjør at kjøkkenet blir et naturlig punkt å samles under matlaging.

Med tenåringer i hus er dette et fint rom for gode samtaler og diskusjoner. Her løser vi de største utfordringer sammen, og latteren sitter løst.

Etter at jeg malte kjøkkenet fra lyst til mørkt, opplever jeg at kjøkkenet er blitt et mer intimt rom, og jeg synes det er kjempespennende å se hvordan fargebruk påvirker familieklima.

Forandrer du innredning i takt med årstidene? Jeg er litt heldig som har funkishus, hvor jeg får veldig mye hjelp av store vinduer som forandrer hjemmet mitt litt gratis i forhold til årstidene.

Når vi går mot lysere tider slippes mer lys inn, og hjemmet framstår lysere. Istedenfor å forandre all innredning, bruker jeg for eksempel årstidas blomster.

Hvilke type bilder gir best respons på Instagram? Det kan være litt forskjellig, men jeg ser at badet har fått best respons over tid.

Hvor henter du inspirasjon fra? Magasiner og andre instagrammere. Jeg elsker å titte inn til de luksuriøse instagramkontoene med flere millioner følgere som har lekker arkitektur, og så forsøker jeg å gjenskape det i min lille skala.

Hvordan redder du situasjonen hvis du får uventet besøk og hjemmet står på hodet? Jeg prøver ikke å redde situasjonen, men lager kaffe, tenner lys, og prioriterer ikke tiden min på å rydde.

Dine instafavoritter? Det har blitt så mange etter hvert. Forskjellige hjem og stiler inspirerer meg på hver sine måter. Jeg kunne ha nevnt mange, men ingen nevnt, ingen glemt.

Beste instagramtips? Vær raus med kommentarer og likes hos andre. By på deg selv, og vis hva du har som gjør din konto interessant.

Begynte på Instagram fordi? Jeg begynte på Instagram fordi jeg trengte et pusterom fra en travel hverdag som sykepleier. Et sted uten sykdom og mennesker i krise. Et sted med enklere tematikk for meg. Jeg elsker interiør og design og da vi bygde nytt hus opprettet jeg kontoen.

Hvordan vil du beskrive stilen din? Stilen min er moderne. Jeg legger vekt på reine linjer og litt eksklusive detaljer, som for eksempel lyssatt utetrapp og stjernehimmel på badet.

Har du en favoritt-ting på bordet? By lassens kubus 4 blir jeg aldri lei. Ellers er grønne planter og friske blomster noe du alltid finner på bordet mitt.

Ditt beste interiørtips? Tenk helhet. Et hjem bør kommunisere. Finn en fargepalett og velg farger som du liker. Trender skifte, så ha tro på din egen smak.

Hjemmet representerer deg. Når du har funnet din palett, er det enklere å legge til flere farger.

Man kan bruke mange farger i et hjem uten at det blir kaos. Ton i ton og farger som komplementerer hverandre, uten å stjele hverandres plass.

Vil du være uka instagrammer ? Send oss en mail